Trabzon’da halka arzı anlatacaklar

 Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), şirketleri halka açılmaya teşvik etmek amacıyla çeşitli illerde düzenlediği halka arz tanıtımlarına Trabzon toplantısı ile devam ediyor.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO)

Trabzon’da halka arzı anlatacaklar

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), şirketleri halka açılmaya teşvik etmek amacıyla çeşitli illerde düzenlediği halka arz tanıtımlarına Trabzon toplantısı ile devam ediyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) 22 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilecek ‘Halka Arz Trabzon Toplantısı’nın açılışını TTSO Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, SPK 2. Başkanı M. Emin Özer ve İMKB Başkanı M. İbrahim Turhan yapacak. Trabzon ve civar illerdeki sanayi ve ticaret odalarına kayıtlı şirketlerin üst düzey yöneticileri ile buluşmayı hedefleyen toplantı kapsamında “Halka Arz ve Borsada İşlem Görmenin Sunduğu İmkanlar” konulu bir panel düzenlenecek.

Trabzon’da gerçekleştirilecek toplantı ile özellikle Karadeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren şirketlerin halka açılma yoluyla fon temini ve finansman sağlamaları konusunda bilinçlendirilmesi ve halka arz süreci hakkında bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Trabzon’da 22 Mayıs Salı günü, 14.00-16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek ‘Halka Arz Trabzon Toplantısı’na katılım serbest olup, ilgilenen şirket yetkilileri ve basın mensuplarının TTSO’ya kayıt yaptırması yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel