Trabzon'da güzel çalışmaları birlite yürüteceğiz

Vali, İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve müdürlük personeli ile bir toplantı yaptı.Ali Vedat Çiftçi’den kurumun çalışmaları hakkında brifing alan Vali Öz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün oldukça geniş bir alanda hizmet verdiğine dikkat çekerek, “Hizmet ver

Trabzon'da güzel çalışmaları birlite yürüteceğiz

Vali, İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve müdürlük personeli ile bir toplantı yaptı.

Ali Vedat Çiftçi’den kurumun çalışmaları hakkında brifing alan Vali Öz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün oldukça geniş bir alanda hizmet verdiğine dikkat çekerek, “Hizmet verdiğimiz alanlar hem yapı ve denetim olarak, hem çevre, hem de kıyı alanlarıdır. Dolayısıyla şehircilik boyutuyla da bakıldığı zaman çok geniş bir alanı kapsıyor.  Müdürlük olarak toplumu yakından ilgilendiren geniş alanlarda hizmet veriyoruz. Bunun dışında kamu yatırımlarının, kamu binalarının yapımı, onarımı ve benzeri hizmetleri de veriyoruz.

Bütün bunları yaparken de yoğun bir mesai harcıyoruz. İl müdürümüz, müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz ve teknik elemanlarımızla beraber yaz-kış gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin ayrı bir yoğunlukta çalışıyoruz. Dolayısıyla alanımız geniş, işimiz zor. Her geçen gün hizmet alanımız biraz daha genişliyor. Tüm çalışmalarımızın amacı kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması ve bunun yanında var olan doğal kaynaklarımızın en iyi şekilde korunarak gelecek kuşaklara aktarılmasıdır. Güzel çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz” dedi.

Vali Öz, ziyaretin ardından Orman Bölge Müdürlüğüne de ziyarette bulundu. Burada Orman Bölge Müdürü Mustafa Gediklili ile görüşen Vali, Müdür Gediklili’den müdürlüğün çalışmaları hakkında brifing aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler