Trabzon'da Gürcü hırsızlar oyuncak bile çaldı

Haber61 – Haber Servisi – Gürcistan’dan Trabzon’a gelen evli çift alış veriş merkezinde bulunan lüks mağazalara girerek hırsızlık yaparken yakayı ele verdi. Gürcü çiftin en dikkat çeken hırsızlığı ise oyuncak çalması oldu. Haber61’in edindiği bilgiye göre

Trabzon'da Gürcü hırsızlar oyuncak bile çaldı

Haber61 – Haber Servisi – Gürcistan’dan Trabzon’a gelen evli çift alış veriş merkezinde bulunan lüks mağazalara girerek hırsızlık yaparken yakayı ele verdi. Gürcü çiftin en dikkat çeken hırsızlığı ise oyuncak çalması oldu. Haber61’in edindiği bilgiye göre; 38 yaşındaki Shaklva  D. İle Eşi 29 yaşındaki Tamta D. Kendilerine ait BB – 667 – DD plakalı araç ile birlikte Türkiye’ye geldi.

NE BULDUYSALAR ÇALDILAR

Yurda giren hırsızlar Trabzon’a gelerek burada bulunan lüks mağazalarda hırsızlık yapmaya başladı. Gümüş mağazasına giren çiftler mağazada 36 adet gümüş yüzük ve piyasa değeri yüksek tespihleri çalarak başka mağazalara yöneldiler. Yoğunlukla giyim mağazalarını hedef alan çift burada iç giyimden ayakkabıya kadar neyi çalma fırsatı bulduysalar alarak kayıplara karıştılar.

MOBESSA İŞİ ÇÖZDÜ

Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerine gelen ihbarlar sonucu harekete geçen polis ekipleri çifti kısa sürede yakaladı. Güvenlik kamera görüntülerinden bindikleri aracı tespit eden polisler kent genelindeki MOBESA’larında yardımı ile çifte ait olan aracın yerini tespit etti. Bir otoparkta park halinde bulunan aracın başında bekleyen polisleri gören Shaklva  D. İle Eşi Tamta D. Kaçmak istese de yakayı ele verdiler.

GÜRCÜ ERKEK TUTUKLANDI

Araç içerisinde arama yapan ekipler, çok sayıda giyim eşyası ele geçirdi. 6 adet erkek iç çamaşırı, 4 adet gömlek, 2 adet tişört, 1 adet ayakkabı, 12 çift çorap ve oyuncak çıktı. Gözaltına alınan şahıslar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirilerek ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkeme kararı ile Shaklva D. Tutuklanarak bahçecik cezaevine gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler