Trabzon'da gurbetçiler soyuldu

 Danimarka’dan tatil için gelen ailenin Trabzon’daki evine giren hırsızlar ailenin tatil için ayırdığı 15 bin 500 Danimarka Kronu’nu alarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şalpazarı ilçesi Dereköy Mahallesi’nde Ş.M. ve A.M. isimli gurbetçi vatan

Trabzon'da gurbetçiler soyuldu

 

Danimarka’dan tatil için gelen ailenin Trabzon’daki evine giren hırsızlar ailenin tatil için ayırdığı 15 bin 500 Danimarka Kronu’nu alarak kayıplara karıştı. 

Edinilen bilgiye göre, Şalpazarı ilçesi Dereköy Mahallesi’nde Ş.M. ve A.M. isimli gurbetçi vatandaşların evine gece geç saatlerde hırsız girdi. Danimarka’dan tatil için memleketlerine gelen ailenin evine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler evde bulunan 15 bin 500 Danimarka Kronu ve 2 bin 150 TL’yi alarak kaçtı. Gurbetçi aile, tüm yıl çalışarak biriktirdikleri ve tatil için ayırdıkları yatırımlarını çalan hırsızların yakalanması için suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel