Trabzon'da Gümrükte ihale açıldı

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Antakya, Trabzon ve Dicle Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, çeşitli cins ve miktarda eşyayı satmak üzere ihale açtı.Buna göre Antakya İşletme Şube Mü

Trabzon'da Gümrükte ihale açıldı

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Antakya, Trabzon ve Dicle Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, çeşitli cins ve miktarda eşyayı satmak üzere ihale açtı.

Buna göre Antakya İşletme Şube Müdürlüğü satışa esas bedeli en az 45,89 lira ile en çok 58 bin 438,82 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 4,59 lira ile en çok 5 bin 843,88 lira arasında 59 grup eşyayı satacak.

İhale, açık artırma suretiyle Gündüz Caddesi Antakya/Hatay adresindeki Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Nikah ve Oda Tiyatrosu Salonunda 11 Mart 2011 tarihinde saat 9.30'da yapılacak.

Satış Şartnamesi ve ekleri bedel karşılığı Antakya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ve Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

Söz konusu ihale ile muhtelif otomobil aksam ve parçaları, kaynak elektrodu, akvaryum ısıtıcısı, dökme ve paket çay, kumaş, fermuar,naylon çocuk terliği, muhtelif mutfak eşyası, kantar hurdası, saat pili, muhtelif marka kol saati, dökme ayakkabı taban kalıbı, takı, muhtelif giyim eşyası, muhtelif cep telefonu aksam ve parçaları, kum, muhtelif ev eşyası, muhtelif elektronik elektronik eşya aksam ve parçaları, muhtelif eşya satılacak.

 

-TRABZON İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-

 

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Trabzon İşletme Şube Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 8,85 lira ile en çok 81 bin 987,17 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 0,89 lira, en çok 8 bin 198,72 lira arasında olan 78 grup eşya satılacak.

Elektronik malzeme, hırdavat eşyası, cep telefonu ve aksamı, oto radyo teyp, örgü makinesi, çim biçme makinesi, MP3 Player, MP4 Player, fotoğraf makinesi ve bardaktan oluşan eşyaların satışı açık artırma suretiyle, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi/ Ortahisar Mahallesi Eski Vilayet Konağı Arkası /Trabzon adresindeki ihale salonunda 8 Mart 2011 tarihinde saat 9.30'da gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihalede şartname, bedeli karşılığı Trabzon Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

 

-DİCLE İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ-

 

Öte yandan Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Diyarbakır İşletme Bölge Müdürlüğü Dicle İşletme Şube Müdürlüğü, toplam 31 grup eşyayı satışa çıkardı.

Satışa esas bedeli en az 114,7 lira ile ile en çok 18 bin 81,62 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 15 lira ile en çok bin 810 lira arasında olan elektronik malzeme, kimyevi madde, hırdavat eşyası, mensucat, araba parçaları, züccaciye eşyası satılacak.

İhale, açık artırma suretiyle, Dicle İşletme Şube Müdürlüğü açık artırma salonunda 8 Mart 2011 tarihinde saat 9.00'da yapılacak.

Firmalar şartname ve eklerini bedel karşılığı Dicle İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel