Trabzon'da GSM bilgileri çalındı mı?

 Trabzon’da bir GSM firması yetkilisi polis merkezine giderek “GSM firmamızın bilgileri çalındı.” Şeklinde şikâyette bulundu.Trabzon’un Of ilçesinde bulunan GSM firması yetkilisi M.U (35) Of İlçe Polis Merkezine giderek polis ekiplerine şikâyette bulundu.

Trabzon'da GSM bilgileri çalındı mı?

 

Trabzon’da bir GSM firması yetkilisi polis merkezine giderek “GSM firmamızın bilgileri çalındı.” Şeklinde şikâyette bulundu.

Trabzon’un Of ilçesinde bulunan GSM firması yetkilisi M.U (35) Of İlçe Polis Merkezine giderek polis ekiplerine şikâyette bulundu. Şikâyetinde M.U, “ Bölge müdürlüğünde toplantı yaptık ve bize o toplantıda işyerlerinize gelen bazı kişiler müşteri kılığında gelerek operatörümüze kayıtlı bilgileri çalarak gidiyorlar bunlara çok dikkatli olun uyarısında bulunmuştular. Aradan bir süre geçtikten sonra aynı şekilde dükkânımıza iki kişi geldi ve çalışanıma bilgisayarınızdan e mailimize girebilir miyiz söylediler. Elemanda anlamadan onlara bilgisayarı teslim etti.”dedi.

İşletmemizde bulunan bilgisayardan veri çalınıp çalınmadığını bilmediğini ifade eden M.U, “ bilgisayarımızdan verilerin alındığını bilmiyorum. Ama şahısların kimliklerini tespit ettik. K.A ile B.G isimli kişilerden şikâyetçiyim.”şeklinde konuştu

M.U’nun şikayeti üzerine polis ekipleri K.A ile B.G’nin bilgisine başvurmak üzerine karakola getirdi. Karakolda yapılan sorgularında iki şahısta üzerlerine atılan suçu kabul etmediklerini ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel