Trabzon'da "Gönül Köprüsü"

Gümrükçüoğlu, Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kayseri'den Trabzon'a gelen öğrencileri makamında kabul etti. Gümrükçüoğlu, Gönül Köprüsü Projesi'nin öğrenciler arasında ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunacağına inandığını söyledi. Trabzon'un, eğit

Trabzon'da "Gönül Köprüsü"

Gümrükçüoğlu, Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kayseri'den Trabzon'a gelen öğrencileri makamında kabul etti. Gümrükçüoğlu, Gönül Köprüsü Projesi'nin öğrenciler arasında ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunacağına inandığını söyledi.

Trabzon'un, eğitim merkezi olma yönünde hızlı adımlarla ilerlediğine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: "Trabzon dört bin yıllık geçmişiyle önemli bir tarih merkezi. İlimizin aynı zamanda çok köklü bir üniversitesi vardır. Bunun yanında özel bir vakıf üniversitesi kuruldu. Başka bir vakıf üniversitesinin de kurulma hazırlıkları devam ediyor. Bu anlamda Trabzon, yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için ideal bir kenttir. Trabzon'dan güzel anılarla ayrılacağınıza inanıyorum."

Konuk öğrenciler, kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, Trabzon ziyaretinden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel