Trabzon'da gizemli ölüm!

Pazar günü akşam saatlerinde Kadırga Yaylası, Eskala Obası yakınlarındaki Alimeydanı"ndan gelen haber Dorukkiriş Köyü"ne ateş düşürdü.Emekli olduktan sonra hayatını yaylalarda geçiren Kadırga ve Eskala"nın tanınmış simalarından biri olan 63 yaşındaki 7 ço

Trabzon'da gizemli ölüm!


Pazar günü akşam saatlerinde Kadırga Yaylası, Eskala Obası yakınlarındaki Alimeydanı"ndan gelen haber Dorukkiriş Köyü"ne ateş düşürdü.

Emekli olduktan sonra hayatını yaylalarda geçiren Kadırga ve Eskala"nın tanınmış simalarından biri olan 63 yaşındaki 7 çocuk babası Ferhatoğlu Halil Özdemir, Alimeydanı"nda sebebi henüz anlaşılamayan bir şekilde ateş alan silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Tabancadan çıkan tek kurşun Halil Özdemir"in göğüs boşluğundan geçti.

Halil Özdemir"in cansız bedeni ambulansla Tonya Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Dorukkiriş köylüleri dün gece Tonya"daki hastane önünde sabaha kadar cenazeyi teslim almak için beklediler. Halil Özdemir"in cenazesi dün otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu"na götürüldü.

Halil Özdemir"in cenazesi otopsiden sonra yakınları tarafından Trabzon Adli Tıp Kurumu"ndan alınarak Dorukkiriş Köyü"ne getirildi. Cenaze bugün öğleden sonra kılınacak cenaze namazının ardından Dorukkiriş Köyü Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.
Öte yandan Tonya Jandarma Komutanlığı olayı araştırıyor.. Halil Özdemir ile birlikte Alimeydanı Kuru Tekne mevkiinde yemek yiyen 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel