Trabzon'da gizemli cinayet!

Trabzon’un Tonya ilçesinde dün gece meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak ağır yaralanırken, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Olay, ilçeye bağlı Karaağaçlı Mahallesi Kıran mevkiinde dün gece saat 01.00 sıralarında meydana gel

Trabzon'da gizemli cinayet!

Trabzon’un Tonya ilçesinde dün gece meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak ağır yaralanırken, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, ilçeye bağlı Karaağaçlı Mahallesi Kıran mevkiinde dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, M. S. henüz bilinemeyen bir nedenle söz konusu yerde silahla vurularak ağır yaralandı. S., daha sonra yaralı vaziyette çevrede bulunan bir eve sığınırken, daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. S. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, jandarma ekipleri olayla ilgili S.B adlı kadını gözaltına aldı. S.B.'nin jandarmadaki sorgusu devam ederken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel