Trabzon'da Gençlik Meclisi üyeleri bir arada

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ile yemekte bir araya geldi.    Arsin'de bir restoranda düzenlenen yemeğe, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Belediye Gençlik Mecli

Trabzon'da Gençlik Meclisi üyeleri bir arada

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ile yemekte bir araya geldi.    

Arsin'de bir restoranda düzenlenen yemeğe, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Trabzon Belediyesi Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş ve meclis üyeleri katıldı. 
 
   
Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek, ''Hayatımda en mutlu ve sevinçli olduğum anlardan biri de gençlerle birlikte olduğum zamanlardır. Gençlerden, kendilerine güvenmelerini ve bunun yanında çok çalışmaları istiyorum. Sizlere öncelikli tavsiyem kendinize güveneceksiniz. Çok çalışacaksınız. Kim istikrarlı ise, kim sebatkar ise başarıya daha kolay ulaşır'' diye konuştu. 
     
Yabancı dil öğrenmenin önemine dikkati çeken Gümrükçüoğlu, ''İmkanlarınız her geçen gün artıyor. Yabancı dil çok önemli. Bu nedenle sizler en az bir yabancı dil öğrenmelisiniz. Mümkünse bunu iki veya üçe çıkarmalısınız. Bu sayede dünyaya açılma imkanını elde edersiniz. Yabancı dil sayesinde ülkemiz coğrafyası iş bulma ve işveren olma fırsatına ulaşırsınız'' dedi. 
     
Gümrükçüoğlu, gençlerin büyükşehir konusundaki sorularını da yanıtlayarak, ''Büyükşehirle birlikte kentimizin en ücra köşesinde dahil hizmetin gitmediği bir metre kare alan kalmayacak. Kişi başına harcanacak para yüzde kırk artacak. İmar bütünlüğü sağlanacak. Kaynaklar daha verimli kullanılacak. Kısaca büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak'' diye konuştu. 
     
Gençlik Meclisi Başkanı Tosun ise bugüne kadar yaptıkları her türlü faaliyette büyük desteklerini gördüklerini ifade ederek, ''Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Bizlere iyi imkanlar sundu.
 
Biz de gerek ulusal, gerekse uluslararası birçok etkinlik gerçekleştirdik. Birçok sosyal, kültür, sanat ve spor etkinliğine imza attık. Faaliyetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel