Trabzon'da gençlik haftası onunla başladı

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' ile 'Gençlik Haftası' 13-19 Mayıs tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası’nda Basketbol, Voleybol, Sokak Tenisi, Bisi

Trabzon'da gençlik haftası onunla başladı

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' ile 'Gençlik Haftası' 13-19 Mayıs tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası’nda Basketbol, Voleybol, Sokak Tenisi, Bisiklet ve Mini Futbol gibi etkinlikler yapılacak. Gençlik Şöleni bugün oynanan basketbol müsabakası ile start aldı. 19 Mayıs Spor Salonu’nda Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ile Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi karşı karşıya geldi.

Basketbol ve Voleybol müsabakaları 16 Mayıs tarihine kadar devam ederken, 15 Mayıs saat 10.00’da Trabzon Valiliği önünde Çelenk sunma töreni yapılacak. 17 Mayıs saat 17.00’da Gençlik Şöleni açılışı 19 Mayıs Spor Salonu’ndan yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler