Trabzon'da Gençlere doğa dopingi

2013-2014 dönemi "Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Moral ve Motivasyon Kampı" Gençlik Spor İl Müdürlüğü Düzköy Doğa Kampı'nda gerçekleştirildi. 2012-2013 dönemi genel değerlendirmesi yapmak ve 2013-2014 dönemi plan ve programı değerlendirmek için iki gü

Trabzon'da Gençlere doğa dopingi

2013-2014 dönemi "Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Moral ve Motivasyon Kampı" Gençlik Spor İl Müdürlüğü Düzköy Doğa Kampı'nda gerçekleştirildi. 2012-2013 dönemi genel değerlendirmesi yapmak ve 2013-2014 dönemi plan ve programı değerlendirmek için iki gün devam eden kampa Belediye Gençlik Meclisi’nden yaklaşık 100 genç katıldı.

Türkiye'nin en modern ve geniş kampı olan, içerisinde voleybol, basketbol, futbol, golf sahası, tırmanma duvarı bulunan kampta çeşitli etkinliklere imza atan gençler, kampın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kamp boyunca spor ve sosyal aktivitelerde bulunan gençler ayrıca düzenledikleri çeşitli kültürel etkinlik ve yarışmalarla da adeta beyin jimnastiği yaptılar.

Kamp boyunca doğa yürüyüşünde de bulanan gençler, Haçka Yaylası'na yürüyerek çıkarak burada bulunan ve mezar taşına 'Meçhul Şehit' yazılı şehidin kabrini ziyaret ettiler.
 Kamp programı çerçevesinde bir de 7 saat süren yılık değerlendirme değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi divan üyeleri, belirledikleri yeni dönem yol haritasını yeniden gözden geçirerek, görüş alışverişinde bulundular. Dönüş yolunda kamp hakkında düşüncelerini aldığımız gençler program dâhilinde gerçekleşen her faaliyet ve etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Meclis olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü Düzköy Doğa Kampı'nda düzenledikleri Moral ve Motivasyon Kampı" ile 2013-2014 yılında yapılacak etkinlikler öncesi güç depoladıklarını ifade ederek, "Doğayla iç içe gerçekleşen kampımızda amacımız yönetim kurulu üyelerimizle hem geçmiş dönemimizin değerlendirmesi yapılırken,  hem de gelecekte gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili plan ve programlar gözden geçirildi.

Genç arkadaşlarımızla birlikte iki gün süren kamp boyunca tam bir uyum içirişinde kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde en güzel ve faydalı etkinliklere imza atan gençlerimizin moral ve motivasyonu artırmak için faaliyetlerde bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve diğer devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bu ve buna benzer etkinlikleri bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler