Trabzon'da genç kız kayıplara karıştı

Trabzon’da 20 yaşındaki E.A. isimli genç kız evden altın ve para alarak kayıplara karıştı.Trabzon’da A.A isimli baba E.A. isimli kızının evden dershaneye gitmek üzere ayrıldığını ve geri gelmediğini belirterek bulunması için Gülbaharhatun Polis Merkezine

Trabzon'da genç kız kayıplara karıştı

Trabzon’da 20 yaşındaki E.A. isimli genç kız evden altın ve para alarak kayıplara karıştı.

Trabzon’da A.A isimli baba E.A. isimli kızının evden dershaneye gitmek üzere ayrıldığını ve geri gelmediğini belirterek bulunması için Gülbaharhatun Polis Merkezine başvuruda bulundu.

Polis ekipleri tarafından A.A.’nın alınan ifadesinde “kızım dershaneye gitmek için evden ayrıldı ancak geriye dönmedi. Arkadaşlarından Diyarbakır’a gideceğini öğrendim. Evi kontrol ettiğimde ise bin TL para, 2 adet çeyrek altın, 1 adet altın bilezik ve 1 adet tam altının yerinde olmadığını gördüm. Bunları da kızımın aldığını düşünüyorum” dedi.

Baba A.A.’nın tüm armalarına rağmen bulamadığı kızı E.A.’yı bulmak için Polis ekipleri çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel