Trabzon'da genç kız 7. kattan atladı!

 Karşıyaka Mahallesi'nde bir süre önce kardeşiyle kiraladıkları evde oturan Kübra B. isimli genç kız, hava almak için oturduğu apartmanın 7. katındaki balkona çıktı. Uzun bir süre balkonda duran Kübra B. bir anda kendini boşluğa bıraktı.Büyük bir gürültüy

Trabzon'da genç kız 7. kattan atladı!

 Karşıyaka Mahallesi'nde bir süre önce kardeşiyle kiraladıkları evde oturan Kübra B. isimli genç kız, hava almak için oturduğu apartmanın 7. katındaki balkona çıktı. Uzun bir süre balkonda duran Kübra B. bir anda kendini boşluğa bıraktı.

Büyük bir gürültüyle dışarıya çıkan Kübra B.’nin komşuları gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşarken hemen 112 acil servis ekiplerine ve polise bilgi verdiler. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ağır yaralı olan Kübra B.’yi Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar.
Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç kız dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Kübra B.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün genç kızın telefon görüşmelerini de incelemeye aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel