Trabzon'da genç intihara kalkıştı

Alınan bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi Hasanpaşa Caddesi'ndeki bir evde oturan K.K. (17) adlı genç kız, cep telefonuyla erkek arkadaşı ile mesajlaşırken durumdan şüphelenen annesi yanına gelerek elindeki telefonu aldı.Annesinin mesajları okuduktan s

Trabzon'da genç intihara kalkıştı

Alınan bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi Hasanpaşa Caddesi'ndeki bir evde oturan K.K. (17) adlı genç kız, cep telefonuyla erkek arkadaşı ile mesajlaşırken durumdan şüphelenen annesi yanına gelerek elindeki telefonu aldı.

Annesinin mesajları okuduktan sonra telefonla aradığı erkek arkadaşı ve kendisine kızmasına üzülen K.K, bir süre sonra ilaç içerek yaşamına son vermek istedi.

Babası Ö.K'nin fark ederek Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı K.K'nin midesinin yıkandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel