Trabzon'da genç denizde boğuldu

Alınan bilgiye göre, Araklı ilçesi Yolgören Mahallesi sahiline gelen Sefer Bilgin (17) ile arkadaşı Abdul Cevahir (17), kayalıklardan denize atlayarak yüzmeye başladı. Bir süre sonra Bilgin'in suya batarak gözden kaybolduğunu gören Cevahir, denizdeki bir

Trabzon'da genç denizde boğuldu

Alınan bilgiye göre, Araklı ilçesi Yolgören Mahallesi sahiline gelen Sefer Bilgin (17) ile arkadaşı Abdul Cevahir (17), kayalıklardan denize atlayarak yüzmeye başladı.

Bir süre sonra Bilgin'in suya batarak gözden kaybolduğunu gören Cevahir, denizdeki bir balıkçı teknesinde bulunan kişilerden, arkadaşının kurtarılması için yardım istedi.

Bu kişilerin yardımıyla denizden çıkartılan Bilgin, olay yerine çağrılan ambulans ile Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanedeki kontrolde Sefer Bilgin'in yolda hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Bilgin'in arkadaşı Cevahir'in polisteki ifadesinde, önce kendisinin denize atladığını belirterek, arkasından suya giren Bilgin'in bir süre sonra suda battığını anlattığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel