Trabzon'da gelinden inanılmaz intikam!

Trabzon'da eşinden ayrılmasında etkisi olduğunu düşündüğü kayınvalidesi Zinnet K.,'dan intikam alabilmek için hayat kadını olarak tanıtıp cep telefonu numarasını erkeklere veren Nurgül K. hakkında Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 2 yıl hapis istemiyle d

Trabzon'da gelinden inanılmaz intikam!

Trabzon'da eşinden ayrılmasında etkisi olduğunu düşündüğü kayınvalidesi Zinnet K.,'dan intikam alabilmek için hayat kadını olarak tanıtıp cep telefonu numarasını erkeklere veren Nurgül K. hakkında Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trabzon'da 6 ay önce meydana gelen olayda bir ay evli kaldıktan sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açan Nurgül K. (33), eşinden ayrılmasına sebep olduğunu düşündüğü kayınvalidesi Zinnet K. (44)'dan intikam almak için çareler aramaya başladı. Nurgül K., bazı erkeklere kayınvalidesinin cep telefonunu verip hayat kadını olduğunu söyledi.

Telefonu sürekli tanımadığı erkekler tarafından aranan ve taciz edilen Zinnet K, "Gelinim oğlumla bir ay önce evlendi 22 gün sonra ayrıldı. Ayrılma nedeni olarak da beni gördü ve intikam almak istedi. Benim için hayat kadınıdır diyerek telefon numaramı erkeklere dağıtmış.

Erkekler gece- gündüz beni arayıp taciz etmeye başladı. Beni arayan biri telefonumu Nurgül K'dan aldığını söyledi. Kendisinden şikayetçiyim" dedi. Nurgül K., verdiği ifadesinde, kayınvalidesinin kendisine iftira attığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler