Trabzon'da gelin ve damat bakın ne yaptı!

Trabzon’un Tonya İlçesi Ortamahalle Muhtarı Muammer Liman Sağlam’ın oğlu İbrahim Sağlam düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi.Yağmur İbrahim çiftinin düğünü Tonya Düğün Salonu’da yapıldı. Başlarındaki madenci baretleri ile düğün salonuna giren çift

Trabzon'da gelin ve damat bakın ne yaptı!

Trabzon’un Tonya İlçesi Ortamahalle Muhtarı Muammer Liman Sağlam’ın oğlu İbrahim Sağlam düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi.

Yağmur İbrahim çiftinin düğünü Tonya Düğün Salonu’da yapıldı. Başlarındaki madenci baretleri ile düğün salonuna giren çiftler, bu mutlu günlerinde bir yandan da Soma’da yaşamını yitiren madencileri anmayı ihmal etmediler. Gelinle damadın salona girmesinin ardından sunucu Hayri Karaca’nın anonsu ile salonda bulunan davetlilerin de katılımı ile Soma şehitlerinin anısına saygı duruşu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel