Trabzon'da gece elbisesi kavgası

Emanet aldığı gece elbisesini istemeye gelen elbisenin sahibini döverek darp eden kız arkadaşı 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ  İyilik yaptım, kötülük buldumTrabzon’da kız arkadaşından bir gece giyinmek için ödünç aldığı gece elbisesi

Trabzon'da gece elbisesi kavgası
Emanet aldığı gece elbisesini istemeye gelen elbisenin sahibini döverek darp eden kız arkadaşı 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ 
 
İyilik yaptım, kötülük buldum
Trabzon’da kız arkadaşından bir gece giyinmek için ödünç aldığı gece elbisesini, istemek için evine gelen kız arkadaşını döverek hastanelik eden genç kız 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon 1’inci Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan elbise sahibi C. D. (27) ve ödünç aldığı geçe elbisesini geri iade etmeyen Ö. Y. (26) hazır bulundu. Mahkeme Başkanı Ö.Y.’ı “Kasten Yaralama ve Tehdit “ sucundan 120 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme başkanı sanık Ö. Y.’ın sabıkasının bulunmaması üzerine hapis cezasını erteleyerek günlüğü 20 TL’den toplam 2 bin 400 TL olmak üzere para cezasına çevirdi.
 
120 GÜN HAPİS CEZASI
“Kasten Yaralama ve Tehdit” iddiasıyla TCK 86/2 ve 125/1-4 suçlamasıyla hakkında toplam 1 ila 3 yıl arasında hapis istemiyle dava açılan Ö. Y., hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu belirterek,”Ben kendisinden bir günlüğüne ödünç elbise aldım. Geri getirmeyi unutunca işyerime gelerek bana hakaretlerde bulundu. Bende bu hakaretler karşısında kendisiyle tartıştım. Tartışma anında ağzımdan kötü laflar çıkmış olabilir. Kendisinden özür diliyorum” diyerek beraatını istedi.
 
İYİLİK YAPTIM, KÖTÜLÜK BULDUM
Trabzon’un Kalkınma Mahallesinde lokanta işletmeciliği yapan C. D., mahkemede verdiği ifadesinde ise, 9 ay önce düğünde giyinmek üzere bir günlüğüne arkadaşı Ö. Y.’ın ödünç olarak geçe elbisesi verdiğini belirterek,”Bir hafta sonra elbiseyi kendisinden istediğim de “Sana elbise yok” diyerek bana hakaretlerde bulunup üzerime saldırdı. Beni darp etti. Ben kendisine iyilik yaptım. Kötülük buldum.Kendisinden şikayetçiyim” dedi.
 
Haber61.Net haberidir 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel