Trabzon'da Gaziler Sağıroğlu dedi

Trabzon Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongreye, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan, Elazığ, Tarsus, Bursa, Urfa, Antep, Hatay şube başkanları dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıl

Trabzon'da Gaziler Sağıroğlu dedi

Trabzon Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongreye, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan, Elazığ, Tarsus, Bursa, Urfa, Antep, Hatay şube başkanları dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. 

Gaziliğin ömür boyu taşınacak bir onur olduğunu belirten Seyyah Sağıroğlu, yaptığı açıklamada, her konuda gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından geçilen seçimlere tek liste ile gidilirken 220 üyeden 186'sı oylamaya katıldı.

Kullanılan oyların tamamını alan mevcut Başkan Seyyah Sağıroğlu yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Seyyah Sağıroğlu (Başkan), Mehmet Kırali, Ali Kemal Baydar, İbrahim Erol ve Hüseyin Avni Çelik."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel