Trabzon'da gazetecilere özel hizmet!

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürlüğü ile Özel Karadeniz Hastanesi arasında imzalanan sözleşmeyle gazeteciler sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak. Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürlüğü ile Özel Karadeniz Hastanesi

Trabzon'da gazetecilere özel hizmet!

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürlüğü ile Özel Karadeniz Hastanesi arasında imzalanan sözleşmeyle gazeteciler sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak. 

Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürlüğü ile Özel Karadeniz Hastanesi arasında imzalanan sözleşmeyle basın kartı sahibi gazeteciler ile müracaat ettiği halde bekleme sürecinde olan gazeteciler sağlık uygulama tebliği fiyatları üzerinden indirimli olarak sağlık hizmetinden faydalanacak. Sözleşme kapsamında gazetecilerin birinci derece yakınları ile anne babaları da indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanacak.

Özel Karadeniz Hastanesi’nin gazetecilere yönelik indirim uygulamasından mutlu olduğunu belirten Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı “Bu protokolle Genel Müdürlüğümüz tarafından basın kartı verilen, ya da kurumumuza müracaat ettiği halde henüz bekleme sürecinde olan gazetecilere indirim sağlanıyor. Basın kartı gazeteciler basın kartlarını ibraz etmeleri durumunda, ya da bekleme sürecinde olanlar isimleri kurumumuz tarafından bildirilmek şartı ile kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle indirimli sağlık hizmetinden faydalanacaklar. Ayrıca gazetecilerin birinci derece yakınları ile anne babaları da bu hizmetten yararlanacaklar” dedi.

Hastane olarak Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürlüğü ile çalışmaktan mutlu olduklarını belirten Özel Karadeniz Hastanesi Koordinatörü Sancak Keskin ise “Gazetecilere indirimli sağlık hizmeti sunacak olmak bizi mutlu etti. Sözleşme kapsamında gazetecilere Sağlık Uygulama Tebliğ fiyatları üzerinden, ayaktan tanı ve tedavi hizmetleri için küçük, büyük cerrahi işlemler, ameliyatlar ve otelcilik hizmetleri için de indirim uygulanacaktır” diye konuştu.

Gazetecilere indirim sağlayan sözleşmeyi Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Trabzon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı ve Özel Karadeniz Hastanesi Koordinatörü Sancak Keskin imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler