Trabzon'da fuhuşta yükseliş

 Trabzon il merkezinde 2011 yılında yapılan fuhuş operasyonlarında 276 yabancı uyruklu bayan hakkında işlem yapılırken, geçtiğimiz 2012 yılında ise bu rakam 402’ye yükseldi. Yine 2011 yılında yapılan fuhuş operasyonlarında 40 işletmeye (kafe, otel ve rest

Trabzon'da fuhuşta yükseliş

 

Trabzon il merkezinde 2011 yılında yapılan fuhuş operasyonlarında 276 yabancı uyruklu bayan hakkında işlem yapılırken, geçtiğimiz 2012 yılında ise bu rakam 402’ye yükseldi. Yine 2011 yılında yapılan fuhuş operasyonlarında 40 işletmeye (kafe, otel ve restoran) baskınlar düzenlenirken, geçtiğimiz yıl baskın ve arama yapılan işletme sayısı 62’ye yükseldi.
 
Trabzon’da 2013 yılının ilk ayında da fuhuşla mücadele çalışmaları sürerken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları operasyonlarda fuhuş yaptıkları belirlenen 17 bayan sınırdışı edilirken, fuhuşa yer temin ettikleri için 5 şahıs hakkında işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel