Trabzon'da fuhuşa zilli sistem!

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde polis ekiplerinin bir otele yaptığı baskında 6 yabancı uyruklu kadınla birlikte 8 kişi gözaltına alındı.Yapılan ihbarlar üzerine Çömlekçi’de bulunan bir otele baskın yapan polis ekipleri yaptıkları aramada otelin çatı kat

Trabzon'da fuhuşa zilli sistem!

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde polis ekiplerinin bir otele yaptığı baskında 6 yabancı uyruklu kadınla birlikte 8 kişi gözaltına alındı.
Yapılan ihbarlar üzerine Çömlekçi’de bulunan bir otele baskın yapan polis ekipleri yaptıkları aramada otelin çatı katında gizlenir vaziyette olan 6 yabancı uyruklu bayanı yakaladı.  Yapılan kontrolde otelin konaklama kayıtlarında da bulunmadıkları anlaşılan kadınların verdiği ifadede geçimlerini temin etmek için fuhuş yapmak için Türkiye’ye geldiklerini ve herhangi bir zorlama ile fuhuş yapmadıklarını belirttiler. Otele giden erkek müşterilerin odasına giderek 50 TL karşılığında seks teklifi yaptıklarını belirten yabancı uyruklu kadınlar otele de 10 TL yatak ücreti ödediklerini ayrıca otel personelinin kendilerine yardım ederek baskın durumunda zil yoluyla kendilerini haberdar ettiklerini söylediler.
Fuhuş yapan 6 yabancı bayan ifadelerinin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken şüpheli otel personeli hakkında da yasal işlem başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel