Trabzon'da fuhuş baskını!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin gözaltına aldıkları yabancı uyruklu 5 kadın emniyette, günde 30 kişiyle yattıklarını, otel işletmecilerinin kendilerine 5 kişi parası verdiklerini belirterek şikayetçi oldular. Trabzon'un Çömlekçi Mahalle

Trabzon'da fuhuş baskını!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin gözaltına aldıkları yabancı uyruklu 5 kadın emniyette, günde 30 kişiyle yattıklarını, otel işletmecilerinin kendilerine 5 kişi parası verdiklerini belirterek şikayetçi oldular.

 

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde bir otelde yabancı uyruklu hayat kadınlarının pasaportlarına el konularak fuhuşa zorlandıkları ihbarını alan polis, 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nden arama izni çıkartarak operasyon yaptı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin otele yaptıkları operasyonda otel sahibi Orhan A. ve Yakup B. ile birlikte fuhuş yaptıkları belirlenen Larisa S., Naira Y., Nasiba M., Samira A. ve Konul K. adlı kadınlar gözaltına alındı.

"PARALARIMIZI ALIYORLAR"

Yabancı uyruklu hayat kadınlarının ifadelerinde, yurda illegal yollardan giriş yaptıklarını belirterek, "Fuhuş yapmak için Trabzon'a geldik. Otelciler zorla pasaportlarımıza el koydular. Fuhuştan kazandığımız paralarımızın çoğuna da el koyuyorlardı. Günde 30'a yakın erkeklerle birlikte oluyoruz. Ama bize 5 kişi parası veriyorlardı. Bu kişilerden şikayetçiyiz. Bizi bu adamlardan kurtarın" diye konuştular. Kadınlar ifadelerinin ardından sınır dışı edildiler

Gözaltına alınan otel işletmecileri ise "Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel