Trabzon'da fındık hırsızlığına dikkat!

Trabzon Ticaret Borsası, çalınan fındıkları telefon mesajı ile üyelerine bildirerek uyarıyor..Ülkemizin en önemli tarımsal ihraç ürünü ve de bölge halkının gelir kaynağı olan fındıkta hırsızlık olaylarına karşı Trabzon Ticaret Borsası (TTB) telefon mesajı

Trabzon'da fındık hırsızlığına dikkat!

Trabzon Ticaret Borsası, çalınan fındıkları telefon mesajı ile üyelerine bildirerek uyarıyor..

Ülkemizin en önemli tarımsal ihraç ürünü ve de bölge halkının gelir kaynağı olan fındıkta hırsızlık olaylarına karşı Trabzon Ticaret Borsası (TTB) telefon mesajı ile uyarı yöntemi kullanıyor.

30.jpg

Son günlerde fiyatının da yükselmesinin etkisiyle fındıkta artan hırsızlık olaylarını karşısında TTB, 5 yıldır uyguladığı telefon mesajı ile başta fındık alımı yapanlar olmak üzere tüm üyelerine mesaj atıyor.

Mesajda fındığın çalındığı yer, miktarı ve çeşidi ile ilgili bilgiler verilerek, çalıntı malların alınmamasına çalışılıyor.

Son olarak Akçaabat ilçesine bağlı Akören Köyü’nde  bir üreticinin evinden 8’i naylon, 8’i jüt çuvalda olmak 16  çuval  tombul fındığın çalındığı uyarısı yapıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel