Trabzon'da film gibi operasyon! 14 aydır aranıyordu...

Trabzon’un Araklı ilçesinde arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada akrabasını silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle 14 aydır aranan şahıs yayla evinde silahla vurularak yaralı ele geçirildi.Yaralı ele geçirilen İ.H.T adliyeye jandarma ekiplerinin kucağ

Trabzon'da film gibi operasyon! 14 aydır aranıyordu...

Trabzon’un Araklı ilçesinde arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada akrabasını silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle 14 aydır aranan şahıs yayla evinde silahla vurularak yaralı ele geçirildi.

Yaralı ele geçirilen İ.H.T adliyeye jandarma ekiplerinin kucağında getirildi. Olay, 10 Aralık 2012 günü Araklı ilçesinde meydana gelmişti.

İddiaya göre, arazi meselesi yüzünden akrabası ile tartışan İ.H.T kuzeni Fatih Taşkın’ı (30) silahla öldürmesinin ardından firar ederken 14 ay sonra Araklı’daki yayla evinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı


Edinilen bilgiye göre, Araklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dün sabah saatlerinde yayla evine firari şüpheli İ.H.T’yi yakalamak için operasyon düzenledi.
Zanlı İ.H.T , saklandığı yayla evinde jandarmaya teslim olmakta direnince kısa süreli arbede yaşandı.

Bu sırada yaşanan arbede bir jandarma askerinin silahının ateş alması sonucu firari şüpheli baldırından yaralanırken daha sonra etkisiz hale getirildi.
Zanlı olay sonrası KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesindeki tedavisinin ardından bugün saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Firari zanlı İ.H.T’nin adliye binasına jandarmaların kucağında getirilirken daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel