Trabzon'da film gibi çete operasyonu!

Haber61.Net / Haber Servisi- Rize dün 1’i kadın 4 kişilik çete kiralamış oldukları 34 J 3… plakalı araç ile birlikte sahte para ile alış veriş yaparak 19 ayrı işyerini dolandırdılar. Kentte sahte para haricinde hırsızlık suçuna da icra ederek çeşitli malz

Trabzon'da film gibi çete operasyonu!

Haber61.Net / Haber Servisi- Rize dün 1’i kadın 4 kişilik çete kiralamış oldukları 34 J 3… plakalı araç ile birlikte sahte para ile alış veriş yaparak 19 ayrı işyerini dolandırdılar. Kentte sahte para haricinde hırsızlık suçuna da icra ederek çeşitli malzemeler ve değerli eşyalar çalan 4 kişinin yakalanması için Rize Emniyeti harekete geçti. Çevre illere haber vererek destek isteyen Rize polisi şahısların yakalanması için destek istedi.

YOL ÜSTÜ DOLANDIRICILIK

Trabzon Emniyetine bağlı Güvenlik Kameralarından çeteyi taşıyan aracın Ortahisar İlçesi Pelitli mevkiinde Trabzon’a giriş yaptığını tespit etti. Çete, Trabzon’a girdikten sonra ilk olarak Kaymaklı Mahallesinde F.K, adlı şahsın ikametgahında hırsızlığa karıştı. Çetenin bayan üyesi bir markete girerek sahte para ile alış veriş yaptıktan sonra yoluna devam ettiler. Trabzon emniyet ekipleri şahısların kentte yakalanması için çalışma başlattığı sırada aracın Güvenlik Kameralarından Beşirli mahallesinden kenti terk ettiğini tespit ettiler.

JANDARMA’DA OLAYA KARIŞTI Devamı 2'de

Akçaabat İlçesine giden çete üyeleri Söğütlü mevkiinde yine bazı noktalarda sahte para ile dolandırıcılık yaptığı öğrenilirken şahısların yakalanmasına Jandarma bölgesinde karıştıkları dolandırıcılık nedeniyle jandarmayı da eklediler. Trabzon İl Jandarma ekipleri İl Emniyet Müdürlüğüne durumu bildirmesinin ardından ortak olarak harekete geçtiler.

YOLU KAPANLA KAPATTILAR

Jandarma ve Polis, Samsun yolu güzergahında zanlıların kaçtığı aracın yakalanması için tüm birimlerin harekete geçilmesi emrini verdi.  Zanlılar Vakfıkebir ilçesine geldiklerinde ise artık onlar için yolun sonu gözükmüştü. Yolda Vakfıkebir ve Beşikdüzü İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Jandarma ekipleri yolu çivili kapanla kapatarak zanlıları yakalanmayı başardı.

YOLUN SONU KARAKOL

Araç içerisinde yolculuk yapan çete üyeleri 1 kadın 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılar Vakfıkebir emniyetinde gözaltına alınırken Trabzon emniyet Müdürlüğüne sevk edilecekleri ve buradaki işlemlerinin ardından Trabzon adliyesine gönderilecekleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel