Trabzon'da Filistin'e yardım kampanyası

Zor durumdaki dost ve kardeş Filistin halkı için her türlü yardım ve desteği sağlamak amacıyla 23.07.2014 tarih ve 29069 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Başbakanlığın 2014/12 nolu genelgesi ile yardım kampanyası başlatılmıştır. İsrail’in Filistin’e bağlı

Trabzon'da Filistin'e yardım kampanyası
Zor durumdaki dost ve kardeş Filistin halkı için her türlü yardım ve desteği sağlamak amacıyla 23.07.2014 tarih ve 29069 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Başbakanlığın 2014/12 nolu genelgesi ile yardım kampanyası başlatılmıştır.
 
İsrail’in Filistin’e bağlı Gazze Şeridi’nde başlatmış olduğu askeri harekatta yüzlerce masum insan hayatını kaybederek, barınma, susuzluk ve sağlık problemleri ile karşı karşıya kaldığından Filistin halkına yardım amacıyla Başbakanlık genelgesi doğrultusunda Valiliğimizce ilimiz genelinde yardım kampanyası başlatılmasına karar verilmiştir.
 
Yardım kampanyası aşağıda belirtilen kurallara uygun olarak yürütülecektir.
 
Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca personellerden toplanan yardımlar toplu olarak T.C. Ziraat Bankası Trabzon Gülbaharhatun Şubesinde açılan “ Trabzon Valiliği Gazze Yardım Hesabı” İban no:TR880001001549467521185009 hesabına yatırılacaktır.
 
            Kaymakamlıklarca kendi ilçelerinde camiler dahil yardım kampanyası başlatılacak ve toplanan yardımlar toplu olarak Valiliğimizin yardım hesabına aktarılacaktır.
 
            Sivil Toplum Kuruluşları kendi mevzuatları (tüzükleri, senet, sözleşme vb.) doğrultusunda üyelerinden toplamış oldukları yardımları belirtilen hesaba yatıracaklardır.
Gerçek kişilerin yardım kampanyasına katılabilmelerini sağlamak amacıyla banka hesap numarasının yerel basında duyurulması sağlanacaktır.
 
İlimizde başlatılan yardım kampanyası 22.08.2014 tarihinde sona erecektir. Toplanan yardımları ilgili banka dekontları herhangi bir gecikmeye meydan verilmeden en geç 26.08.2014 Salı günü mesai bitimine kadar Valiliğimize gönderilecektir.
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon halkının kampanyaya en üs düzeyde destek vereceğine inandığını ifade ederek, “Sevinç ve kederlerin paylaşıldığı Ramazan Bayramına girerken zalimin zulmü altında ezilen Filistin’deki kardeşlerimize bu zor günlerinde millet olarak en üst düzeyde destek vermemiz gerekir. Trabzonlu vatandaşlarımızın bu yardım kampanyasına kayıtsız kalmayacağına inanıyor bu vesileyle tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler