Trabzon'da feci kaza 7 yaralı

Trabzon-Rize karayolu Arsin Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde sürücüsü henüz belirlenmeyen bir araç kontrolünü kaybederek takla attı.Kazada araç içinde bulunan bebekler Rabia ve Elizan Terzibaş, İbrahim Terzibaş (33), yine bebek Berna Terzioğlu, Seher Ter

Trabzon'da feci kaza 7 yaralı

Trabzon-Rize karayolu Arsin Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde sürücüsü henüz belirlenmeyen bir araç kontrolünü kaybederek takla attı.

Kazada araç içinde bulunan bebekler Rabia ve Elizan Terzibaş, İbrahim Terzibaş (33), yine bebek Berna Terzioğlu, Seher Terzibaş (28) ile isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi daha yaralandı. Yaralılardan 5'i KTÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edilirken, isimleri belirlenemeyen 2 kişi Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Rabia Terzibaş'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

 
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel