Trabzon'da feci kaza: 5 ölü!

Trabzon'da bu gece meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Akçaabat ilçesinden kent merkezi istikametine gitmekte olan Yaşar Kolaylı yönetimindeki 34 ZM 3687 plakalı özel araç, Karadeniz Sahil

Trabzon'da feci kaza: 5 ölü!

Trabzon'da bu gece meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Akçaabat ilçesinden kent merkezi istikametine gitmekte olan Yaşar Kolaylı yönetimindeki 34 ZM 3687 plakalı özel araç, Karadeniz Sahil Yolu Trabzon şehir içi geçişi Beşirli mevkii Orman Bölge Müdürlüğü karşısında aynı istikamette gitmekte olan Gürcistan plakalı TIR'a aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu arkadan çarptı.

Kazada sürücü Yaşar Kolaylı (29) ile araçta bulunan gençlerden Eren Öztürk (29), Burak Sivri (19), Ali Merdan (31) ve Abdurrahim Yurdakul (30) hayatını kaybetti. Gençlerin cenazeleri kaza sonrası Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler