Trabzon'da Facebooktan tehdit

Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı  eşinin annesine ve kayınbiraderine internet ortamında tehdit ve hakaret içerikli tehdit mesajları yazan enişte hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Trabzon’un Sürmene ilçesinde dün meydana gelen olayda kızı B.Ç’den

Trabzon'da Facebooktan tehdit
Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı  eşinin annesine ve kayınbiraderine internet ortamında tehdit ve hakaret içerikli tehdit mesajları yazan enişte hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
 
Trabzon’un Sürmene ilçesinde dün meydana gelen olayda kızı B.Ç’den Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanan H.Y isimli enişte, kaynanası C.Y ve kayınbiraderi E.Y hakkında sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ağza alınmayacak sözler yazmaya başladı. Tehdit ve hakaretlerine devam etmesi üzerine çareyi  Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek suç duyurusunda bulunmakta buldular.  Trabzon Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerini yaptıkları inceleme sonucunda eniştesi H.Y ve arkadaşı R.K’nın bu suçları işlediğini tespit etti. Başka bir şehirde yaşadıkları tespit edilen enişte H.Y ve arkadaşı R.K’nın adreslerinin tespit edilmesine çalışılırken polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel