Trabzon’da facebook davası

Trabzon adliyesinde iki ayrı ilginç dava 19 yaşında D.S ile 34 yaşına olan A.H facebook şifreleri çalındığı gerekçesi ile Trabzon adliyesine suç duyurusunda bulundu. Trabzon Emniyeti Bilişim Suçlar ile Mücadele Müdürlüğünün yapmış olduğu teknik araştırma

Trabzon’da facebook davası

Trabzon adliyesinde iki ayrı ilginç dava 19 yaşında D.S ile 34 yaşına olan A.H facebook şifreleri çalındığı gerekçesi ile Trabzon adliyesine suç duyurusunda bulundu. Trabzon Emniyeti Bilişim Suçlar ile Mücadele Müdürlüğünün yapmış olduğu teknik araştırma sonucu iki ayrı şahsa ait facebook hesaplarına ait şifreleri ele geçiren kişilerin Trabzon dışından olduğunu tespit etti.

İki ayrı olayın şüphelisi olarak U.E (28) ile S.N (41) hakkında yasal işlem başlatıldı.

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde Bakanlar kurulu kararı ile internette olan suçlar ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Bilişim Suçlar ile Mücadele birimi kuruldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel