Trabzon'da evlilik için dolandırıldı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir otobüste yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler bir otobüste yolcu olarak bulunan 2 şahsa ait koliler içersinde yaptıkları

Trabzon'da evlilik için dolandırıldı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir otobüste yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler bir otobüste yolcu olarak bulunan 2 şahsa ait koliler içersinde yaptıkları aramada toplam 5 bin 240 paket kaçak sigara ele geçirdi.

 

Olayla ilgili ifadesi alınan 2 şüpheli serbest bırakılırken gümrük kaçağı sigaralar ise Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

YAŞLI ADAM EVLENMEK UĞRUNA DOLANDIRILDI

Trabzon’un Of ilçesinde bir kişi evlenmek uğruna dolandırıldığı gerekçesiyle polise başvurdu.

 

Edinilen bilgiye göre, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat eden M.O. (67) Ardahan ilinden evlenmek maksadıyla D.Y. (35) ile bir araya geldikleri ve daha sonra kendisine 3 adet altın bilezik, 1 çift küpü, 1 adet yüzük ve bin TL tutarında elbiseler aldığını söyledi.

 

M.O., D.Y.’nin daha sonra daha sonra kayıplara karıştığını belirterek kendisine ulaşamayınca dolandırıldığını anladığını belirtti. M.O., D.Y.’den davacı ve şikayetçi oldu.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler