Trabzon'da evleneceğim dedi dolandırdı

  Trabzon’da bir kişi evlenmek vaadiyle Ağrı’dan gelen kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu.  Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Tonya İlçesi Yenimahalle semtinde yaşayan Ş.D. isimli vatandan Ağrı ilinden evlenmek vaadiyle anlaşıp

Trabzon'da evleneceğim dedi dolandırdı

  Trabzon’da bir kişi evlenmek vaadiyle Ağrı’dan gelen kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. 

 Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Tonya İlçesi Yenimahalle semtinde yaşayan Ş.D. isimli vatandan Ağrı ilinden evlenmek vaadiyle anlaşıp gelen Ş.C. tarafından dolandırıldığını iddia etti.
 
Ş.D. polise verdiği ifadesinde, “Ş.C. ile evlenmek için anlaştık ve kendisi 18 Ekim günü Ağrı’dan Trabzon’a geldi. Daha sonra kendisi ile birlikte Tonya’da kuyumcuya giderek 25 bin lira değerinde altın ve bir adet cep telefonu aldık.
 
Altınları aldıktan bir gün sonra Ş.C., kendisine verdiğim altınları alarak beyaz bir araca binerek kaçtı. Bana zehirli ilaç içirerek kendisini takip etmemi engelledi” dedi.
 
Ş.D., altınlarını alan Ş.C.’den ve kendisini kaçıran kişilerden şikayetçi olurken olay ile ilgili olarak yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler