Trabzon'da evde şüpheli ceset!

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Aydınlıkevler mahallesinde yaşayan 34 yaşındaki M.E’den haber alamayan babası A.E (53) oğlunun yaşamış olduğu eve giderek kapıyı çalmaya başladı. Bir süre kapıda bekleyen baba kapının açıldığını fark etmeyince oğlu

Trabzon'da evde şüpheli ceset!

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Aydınlıkevler mahallesinde yaşayan 34 yaşındaki M.E’den haber alamayan babası A.E (53) oğlunun yaşamış olduğu eve giderek kapıyı çalmaya başladı. Bir süre kapıda bekleyen baba kapının açıldığını fark etmeyince oğlunu telefondan aradı. Telefonlardan da cevap alamayınca yakındaki çilingir ustasına giderek  yardım istedi.

KAPIYI ÇİLİNGİR AÇTI

Aynı semtte çilingir olarak çalışan S.A’dan yardım isteyen baba S.A’ya “ oğlumdan iki gündür haber alamıyorum ve çok korkuyorum başına bir şey mi geldi.”diye ifadelerini kullanarak kapıyı açmasını söyledi. Çilingir S.A M.E’nin yaşamış olduğu dairesini kapısını açtığında baba hızla eve girdi. Bir anda içeriden “oğlum oğlum”  feryatlarını duyan çilingir polis ekiplerine haber verdi.

KESİN ÖLÜME ADLİ TIP KARARI

Olay yerine gelen Trabzon emniyetine bağlı polis ekipleri M.E’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Çilingir Gülbaharhatun polis merkezinde vermiş olduğu ifade de içeri girmediğini babanın acı çığlıkları duyduğunu buradan kötü bir şey olduğunu anlattığını söyledi. M.E’nin kesin ölümünün ne olduğunu anlamak üzere Trabzon Adli Tıp Merkezine kaldırıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel