Trabzon'da etkinlik hazırlıkları

 Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinin 6.sı için bugün Trabzon Ticaret odasında yapılan toplantıyla start verildi. İlki Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 89.  yıldönümü nedeniyle 2007 yılının 21-24 Şubat tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nd

Trabzon'da etkinlik hazırlıkları

 Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinin 6.sı için bugün Trabzon Ticaret odasında yapılan toplantıyla start verildi. İlki Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 89.  yıldönümü nedeniyle 2007 yılının 21-24 Şubat tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen her yönüyle Trabzon etkinliklerinin 6.sı 23-26 Şubat 2012 tarihlerinde Ankara AKM’de düzenlenecek.

Trabzon Vakfı ve Trabzon Kültür Derneği Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin altıncısı için bugün Trabzon Ticaret sanayi odasında düzenlenen toplantıyla  hazırlıklarına başladı.

  Hazırlıklar ilk düzenlendiği 2007  yılından itibaren, Trabzon milletvekili Faruk Nafiz Özak başta olmak üzere Trabzon milletvekilleri, Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Birliği, Trabzon İl Özel İdaresi,Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Trabzon Lisesi, Trabzon Çevre ve Orman Müdürlüğü, Trabzon Tarım İl Müdürlüğü, Trabzon İlçe Belediye Başkanlıkları, Trabzon’daki medya kuruluşları ile  Trabzon Sivil Toplum Örgütleri ve El Sanatları Üreticilerinin  destekleriyle yürütülüyor.

  Açılış Törenine Volkan Konak Damgasını Vuracak

            Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin açılışında Ankara’da Volkan Konak fırtınası esecek. Ünlü sanatçı Ocak ayında piyasaya çıkacak albümündeki yeni eserlerini ilk kez Ankara’daki Etkinliklerde hemşehrileri ile canlı olarak paylaşacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler