Trabzon'da esrarengiz aile!

 Trabzon'un Akçaabat İlçesinde yaklaşık 18 ay önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen ölüsü ve dirisi bulunamayan Hasan Demir adlı kişinin şimdi de karısı ve çocuğu ortadan kayboldu. Tüm aramalara rağmen anne ve oğuldan 5 günd

Trabzon'da esrarengiz aile!

 

Trabzon'un Akçaabat İlçesinde yaklaşık 18 ay önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen ölüsü ve dirisi bulunamayan Hasan Demir adlı kişinin şimdi de karısı ve çocuğu ortadan kayboldu. Tüm aramalara rağmen anne ve oğuldan 5 gündür haber alınamıyor.
 
HAFTALARCA KONU OLDULAR
 
Trabzon'un Akçaabat İlçesi Uçarsu Köyünde 13 Ağustos 2011 tarihinde Süleyman Demir (48) adlı köylü esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Güvenlik kuvvetlerinin tüm aramalarına rağmen 3 çocuk babası Demir'e ulaşılamadı. Aile içinde yaşanan sorunlar iddiasıyla öldürüldüğü günlence Televizyonlara ve gazetelere konu olan Talihsiz adamı Güvenlik kuvvetlerinin özel ekip kurarak aramasına rağmen ne ölüsüne nede dirisini bulabildi.
 
ANNE OĞUL DA KAYBOLDU
 
Zaman zaman çıktıkları televizyon programında Süleyman Demir'in abi ve kardeşleri tarafından (müge anlı'nın programına yaklaşık bir hafta konuk olmuşlardı) suçlanan ve Demir'in ölümünden sorumlu tutulan Demir'in 49 yaşındaki eşi Ümmühan Demir ile oğlu Hızır Demir de (30) 5 gün önce tıpkı Süleyman Demir gibi ortadan kayboldu.
 
NEREYE KAYBOLDULAR
 
Çıktığı programlarda ve verdiği demeçlerde ağabeyinin ailesi tarafından infaz edilmiş olabileceği iddiasında bulunan İsmail Demir ise, "Benim ağabeyim nerdeyse iki yıldır kayıp. Devlet her yerde aradı ama hiç bir ize rastlayamadı.
 
Trabzon'da ya da çevre illerde ceset bulunduğunda acaba o mu diye düşünür hale geldik. Bu güne kadar elde edilen delillerden hiçbir sonuç çıkmadı. Biz bu olayı çözmek isterken şimdi de ağabeyimin oğlu ve çocuğu da esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Yetkililere haber verdik araştırılıyor. İnşallah başlarına bi şey gelmemiştir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel