Trabzon'da eşe şiddete tutuklama

Trabzon'un Araklı ilçesi dün saat 14.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'na ‘Koruma kararı olmasına rağmen eşim evime zorla girerek beni dövüyor' diye yapılan bir ihbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım ekipleri, 20 nolu Deniz S

Trabzon'da eşe şiddete tutuklama
Trabzon'un Araklı ilçesi dün saat 14.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'na ‘Koruma kararı olmasına rağmen eşim evime zorla girerek beni dövüyor' diye yapılan bir ihbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım ekipleri, 20 nolu Deniz Sokaktaki adrese gittiğinde evdeki kavga sesleri üzerine dairenin zilini çaldı.
 
Kapıyı açmamak için polislere hakaret ve küfürler yağdıran dayakçı koca S.T (43), eşi 38 yaşındaki eşi H.T'nin ekiplerden yardım istemesi üzerine daha da sinirlenerek şiddet uygulamaya artırarak devam etti. Ekiplerin ikna çabalarının sonuç vermemesi üzerine S. T. zor kullanılarak gözaltına alındı.
 
Polisin zor kullanarak etkisiz hale getirdiği S.T. ile şiddet mağduru eşi H.T Araklı Devlet Hastanesine kaldırılarak acil Servisi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Koruma kararına rağmen eşine şiddet uygulayan koca S.T göz altına alınarak Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
 
Polisteki ifadesinin ardından 'aile fertlerine kötü muamele, kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından mahkemeye sevk edilen S.T., tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
 
Karakolda verdiği ifadenin ardından evine bırakılan H.T, "17 yıllık eşim olur. Böyle boş oturup. Sürekli alkol alır. Bana devamlı şiddet uygular. Bu yüzdende 3 ay eve yanaşmama cezası aldı. 3 gün sonra da bu kararı ihlal ederek bana şiddet uyguladı' diye kendisini savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel