Trabzon'da eşe darp ve tehdit!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde meydana gelen olayda R.E (41). isimli kadın uzman Çavuş olan eşi S.E.(35)’nin kendisini darp ettiği iddiasıyla polis başvurdu.Edinilen bilgiye göre R.E., eşi S.E.’nin kendisine sözlü ve fiziki olarak şiddet uyguladığını belirt

Trabzon'da eşe darp ve tehdit!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde meydana gelen olayda R.E (41). isimli kadın uzman Çavuş olan eşi S.E.(35)’nin kendisini darp ettiği iddiasıyla polis başvurdu.

Edinilen bilgiye göre R.E., eşi S.E.’nin kendisine sözlü ve fiziki olarak şiddet uyguladığını belirterek Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

POLİSE GİDERSEN SENİ PARAMPARÇA EDERİM

Burada alınan ifadesinde eşinin evlendiklerinden buyana kendisine şiddet uyguladığını belirten R.E., “olay günü eşim beni yine darp etti. Ardından da eğer polise gidersen ve beni evden uzaklaştırırsan, seni öldürürüm, seni paramparça ederim dedi. Eşim uzman çavuş olarak çalışıyor. Görev silahı veya başka bir silah bularak bana zarar vermesinden korkuyorum. Daha öncede müracaatta bulundum. Eşimden boşanmak istiyorum ve kadın sığınma evinde kalmak istiyorum. Şikayetçiyim” dedi.

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan S.E.’nin eşinin suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler