Trabzon'da erkeklere en kabadayı tehdit

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar Belediye Meclisinin ikinci oturumunda "Yerel Eşitlik Eylem Planı" oylaması yapıldı. Eylem planı içerisinde kadına yönelik şiddet ile alakalı bir bölüme de yer verildi. Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanı Se

Trabzon'da erkeklere en kabadayı tehdit

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar Belediye Meclisinin ikinci oturumunda "Yerel Eşitlik Eylem Planı" oylaması yapıldı. Eylem planı içerisinde kadına yönelik şiddet ile alakalı bir bölüme de yer verildi. Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanı Sezgin Yılmaz, kürsüden planı anlattıktan sonra söz alan MHPli üye Ayşe Kabadayı gündem yaratacak sözlere yer verdi.

Kabadayı, " Her zaman gündeme geliyor. Kadına şiddet önleme diye ve Kadın sığınma evi hazırlanacak. Yerel Eşitlik Eylem Planı içinde kadın sığınma evi açılacak. Buna gerek yok Şiddet gösteren erkek evi açılsın bence. Hatta şiddet gösteren erkeklerin yüzlerini ameliyat ile değiştirelim. Neden kadınların yüzünü değişiyoruz ki. Öyle bir yüz nakli yapalım onlara ki insan yüzüne çıkacak surat bulamasınlar. Erkeklerin yüzünden kadınların yüzünü saklamanın bir anlamı yok."ifadesine yer verdi.

Kabadayı'nın konuşmasının ardından tekrar söz alan komisyon Başkanı Yılmaz, " Kadının ekonomik hayata daha yatkın olabilmesi için çalışmalar yapılması gerek. Hatta sadece kadınların oluşturduğu pazarlar olması gerek."şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Yerel Eşitlik Eylem Planı" oylama ile meclisten geçti.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler