Trabzon'da er komutanını tehdit edince...

Kendisine hava değişimi raporu vermeyen komutanını tehdit eden er hakkında 6 aydan iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Komutanını tehdit eden er'e 2 yıl hapis istendiTrabzon Fatih Devlet Hastanesi Göz doktorlarından Operatör Doktor B. B. A. (38) 4

Trabzon'da er komutanını tehdit edince...

Kendisine hava değişimi raporu vermeyen komutanını tehdit eden er hakkında 6 aydan iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Komutanını tehdit eden er'e 2 yıl hapis istendi

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Göz doktorlarından Operatör Doktor B. B. A. (38) 4 yıl önce tabip Asteğmen olarak görev yaptığı Ankara Askeri Hastanesinde göz tedavisi için kendisine gelen Er Aykut Kılıç (33) kendisinden istediği "hava değişimi raporu" isteğini geri çevirince başı beladan kurtulmayan doktor çareyi Cumhuriyet savcılığına şikayet etmekle buldu. Cumhuriyet savcısı yapılan araştırma sonucunda 4 yıldan beri kendisini tehdit eden kişinin Aykut kılıç olduğunu ve kendisine "Hava değişim Raporu" vermediği için kin güttüğü ve bu yüzden de evini ve cep telefonunu arayarak tehdit ettiğini tespit ederek TCK 125/1 maddesi gereği 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle Sulh ceza mahkemesinde hakkında dava açtı. Dava önümüzdeki günlerde 1. sulh ceza mahkemesinde görülecek.

ASKER ÇIKINCA ŞAŞIRDI

Kısa dönem askerliğini tamamlamasının ardından Trabzon Fatih Devlet Hastanesi göz servisinde göreve başlayan göz doktoru Operatör Doktor B. B. A.'nın ev ve cep telefonlarından aranarak tehdit edilmeye başlanması Trabzon Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Kendisini arayarak "Eşini ve çocuklarını öldürmekle" tehdit eden kişinin 4 yıl önce kendisinin hastası olduğunu ve hava değişimi vermediği er olduğunu anlayınca şaşkına döndü.

BENDE TAKINTI HALİNE GELDİ

Ankara Mamak Acemi birliğinde vatani görevini yaptığı sırada göz rahatsızlığı nedeniyle gittiği Ankara Mamak Hastanesi göz doktorlarından tabip Asteğmen Operatör Doktor B. B. A.'in kendisine "hava değişimi raporu" vermediği için kin beslediğini ifade eden Aykut Kılıç,göz altına alındığı Manisa'da polise verdiği ifadesinde ise,"Bu bende takıntı haline geldi. Alkol aldığım zamanlar bu olay aklıma geliyor. Bu yüzden kendisini aradım. Kendisinden özür dilerim. Kendisini bir daha aramayacağım. Uzlaşmak istiyorum" dedi.

PSİKOLOJİMİZ BOZULDU

Ankara Mamak Hastanesi 4 yıl önce kısa dönem Tabip Asteğmen olarak görev yaptığını belirten göz doktorlarından tabip Asteğmen Operatör Doktor B. B. A,"4 yıl önce Mamak Acemi Birliğinde görevli er Aykut Kılıç göz rahatsızlığı nedeniyle kendisini tedavi etmiştim. Benden hava değişimi raporu istemişti. Vermeyince ev ve cep telefonumu bularak rahatsız etmeye başladı. Eşimi ve çocuklarımı öldürmekle tehdit etmeye başladı. Hemen hemen 20 günde bir evimi ve beni aramaya başladı. Benim ve eşimin psikolojisi bozuldu. Kendisinden davacıyım. Kendisiyle uzlaşmak istemiyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler