Trabzon’da engel kalmayacak

  Belediye kent merkezinde bulunan kaldırımlarda görme engelli vatandaşların caddelerde rahat yürümesine sağlamayı hedefliyor.İlk etapta merkez caddeleri engelsiz hale getirmeyi planlayan belediye Maraş caddesine görme engelli vatandaşlarımızın yolda yürü

Trabzon’da engel kalmayacak

 

 

Belediye kent merkezinde bulunan kaldırımlarda görme engelli vatandaşların caddelerde rahat yürümesine sağlamayı hedefliyor.

İlk etapta merkez caddeleri engelsiz hale getirmeyi planlayan belediye Maraş caddesine görme engelli vatandaşlarımızın yolda yürür iken hiçbir sorun ile karşılaşmadan daha rahat bir şekilde yürüyerek ulaşmak istediği yere gidebilmesi için kaldırımlara görme engelli parkuru yerleştirdi.

ic.jpg

Maraş Caddesi  boyunca postanenin önüne kadar olan bölümde kaldırımlara döşenen engelli parkuru geliştirilerek daha engelsiz bir Trabzon oluşturulacak.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler