Trabzon’da Emine Erdoğan ve Suat Kılıç’a tepki!

Haftasonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Trabzon’a gelen eşi Emine Erdoğan ve Spor Bakanı Suat Kılıç Trabzon’da şok bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Trabzon’a geldiği andan gittiği ana kadar Trabzonsporlu taraftarlardan şike davası yüzünden te

Trabzon’da Emine Erdoğan ve Suat Kılıç’a tepki!
Haftasonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Trabzon’a gelen eşi Emine Erdoğan ve Spor Bakanı Suat Kılıç Trabzon’da şok bir tepkiyle karşı karşıya kaldı.
 
Trabzon’a geldiği andan gittiği ana kadar Trabzonsporlu taraftarlardan şike davası yüzünden tepki gören Bakan Suat Kılıç bu tepkilerin yanı sıra Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’la birlikte gittikleri kız öğrenci yurdunda tepkiyle karşılaştı. Emine Erdoğan ve Suat Kılıç’ın Trabzon’dan ayrılmasına rağmen bu tepkinin yankıları hala devam ediyor.
 
Kızlı – erkekli öğrenci evlerinin tartışma konusu olduğu son günlerde Bakan Kılıç ve Emine Erdoğan Trabzon Olimpiyat Köyü’ndeki kız yurdunu ziyaret etti. Yurdun yemek salonunda kız öğrencilerle bir toplantı yapan ikili, gündemdeki tartışmalar üzerinden öğrencilere uyarılarda bulundu. Ancak bu uyarılar kız öğrenciler tarafından tepkiyle karşılandı.  Öğrencilerden bazıları yapılan bu uyarıları kendilerine yapılan bir hakaret olarak kabul ettiklerini belirterek “ Burada yalnızca okumak için bulunuyoruz. Sürekli kız - erkek ayrımı yaparak bizi hedef haline getiriyorsunuz. Yaptığınız ayrım ve ima ettikleriniz bize karşı insanların aklında farklı bir algı oluşturuyor.” Şeklinde tepki gösterdi. Bu tepki üzerine öğrencilere söz hakkı için verilen mikrofon alınırken bir süre sonra da tepki karşısında şaşkınlığa uğrayan Bakan Kılıç ve Emine Erdoğan yurttan ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel