Trabzon'da elektrik eziyeti...!

Trabzon’da iki gündür devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilerken yaşanan elektrik kesintisi de vatandaşı çıldırtıyor.Yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile Trabzon merkeze bağlı yaklaşık 60 köy ve mahalle ile ilçelere bağlı birçok köy adeta ka

Trabzon'da elektrik eziyeti...!

Trabzon’da iki gündür devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilerken yaşanan elektrik kesintisi de vatandaşı çıldırtıyor.

Yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile Trabzon merkeze bağlı yaklaşık 60 köy ve mahalle ile ilçelere bağlı birçok köy adeta karanlığa gömüldü.Elektrik dağıtım şirketi AKSA ise yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile şu ana kadar açıklama yapmaması vatandaşı isyan noktasına getirdi.

Elektrik kesintisinin ne zamana kadar devam edeceğine dair AKSA'dan kesin bir açıklama henüz yapılmazken kesintinin bu gecede devam edebileceği belirtiliyor.

Elektriğin neden kesildiği ile ilgili telefonla şirkete ulaşmak isteyen vatandaşlar ise adeta duvarla karşılaşıyor.AKSA'nın telefonlarına ulaşamazken , ulaşabilen vatandaşlar ise telesekreter ile karşılaşıyor.

Kentte yaşanan elektrik arızalarının ne zaman giderileceği ve çalışmaların ne kadar süreceğide merak konusu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel