Trabzon'da eğitime kar engeli

Trabzon’da yüksek kesimlerde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “Dün akşamdan beri yağan kar nedeniyle 7 Ocak tarihi itibariyle Tonya, Maçka,

Trabzon'da eğitime kar engeli

Trabzon’da yüksek kesimlerde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “Dün akşamdan beri yağan kar nedeniyle 7 Ocak tarihi itibariyle Tonya, Maçka, Şalpazarı, Köprübaşı ilçelerinin tamamında Yomra İlçesi; Özdil, Kireçli, Tandırlı, Çamlıyurt, Oymalı, Arsin ilçesi; İşhan,Yolaç, Üçpınar, Başdurak, Mısırlı, Araklı İlçesi; Kestanelik, Tandırlı, Yüceyurt Bayramali, Yeşilyurt ilk ve ortaokulları bir gün tatil edilmiştir. Düzköy ilçesinde tüm okullar, Ortahisar ilçesi; Pınaraltı Keleşli, Sayvan, Dolaylı, Karlık, Bulak ilk ve ortaokulları öğleden sonra tatil edilmiştir” dedi.

Vali Öz, dün yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle Düzköy ilçesi Çayırbağı, Çamlıca ilk ve ortaokulu, Of ilçesi Taşhan Sağlık Meslek Lisesi, Çaykara ilçesi Çok Programlı Lisesi, Fatma Bilge Anaokulu ve Zeki Bilge Ortaokulu’nun çatılarında oluşan hasarların tespiti için Milli Eğitim Müdürlüğü’nce teknik ekip oluşturulduğunu, hasarların en kısa zamanda giderileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler