Trabzon’da “e” şantajı

Sosyal paylaşım sitesinden kendisine gelen arkadaşlık isteğini onaylayınca başı dertten kurtulmayan kadın soluğu polis merkezinde aldı. Trabzon'da sosyal paylaşım sitesinde kendisine arkadaşlık isteğini "Onaylayarak" kabul eden M.U (27) isimli kadının baş

Trabzon’da “e” şantajı

Sosyal paylaşım sitesinden kendisine gelen arkadaşlık isteğini onaylayınca başı dertten kurtulmayan kadın soluğu polis merkezinde aldı.

 
Trabzon'da sosyal paylaşım sitesinde kendisine arkadaşlık isteğini "Onaylayarak" kabul eden M.U (27) isimli kadının başı dertten kurtulmadı. Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bir ay önce Facebook'tan H.İ (24) isimli genç tarafından kendisine gönderilen arkadaşlık isteğini onaylayarak kabul edince önce şantaj ve iğrenç tekliflerle karşılaşan kadın soluğu poliste aldı.
 
Bir aydır facebook üzerinden kendisine cinsel içerikli mesajlar atan H.İ'den şikayetçi olan M.U isimli kadın Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat ederek verdiği ifadesinde ise,"Bana elimde fotoğrafı olduğunu bunu foto montajla, slayt haline getirdiğini söyledi. Bu gürüntüleri uygunsuz sitelere ve  akrabalarıma göndermekle tehdit etti.
 
Ciddiye almadım. Daha sonra bu tehditlerine devam edince 05.02.2013 tarihinde polise gitmek zorunda kaldım. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.
 
Çarşıbaşı cumhuriyet Savcılığının inceleme başlatması üzerine IP numarasından tespit edilen H.İ'nin yakalanması için işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel