Trabzon'da duvar tırmanışı yapıldı

Trabzon'da Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Biltepe Doğa Sporları İhtisas Kulübü ile KTÜ Dağcılık Kulübü’nün işbirliğiyle okul öncesi öğrencileri için yapay duvar tırmanışı gerçekleştirildi.Öğrenci Yurdu'nda okul öncesi eğitimi öğrencilerinin katıldı

Trabzon'da duvar tırmanışı yapıldı

Trabzon'da Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Biltepe Doğa Sporları İhtisas Kulübü ile KTÜ Dağcılık Kulübü’nün işbirliğiyle okul öncesi öğrencileri için yapay duvar tırmanışı gerçekleştirildi.

Öğrenci Yurdu'nda okul öncesi eğitimi öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, öğrenciler deneyimli dağcıların rehberliğinde duvara tırmanarak izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattılar. Cumhuriyet İlköğretim Okulu, anasınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdiği tırmanış öğrenci velileri tarafından da ilgiyle izlenirken, bazı veli ve öğretmenlerin de tırmanış gerçekleştirdikleri gözlendi. Etkinlikten dolayı öğrenci velileri Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü M. Cemal Kalyoncu ve kulüp sporcularından Zeki Bülbül, Yiğit Tezanlar, Murat Turan ve Olgun Çağlar’a teşekkür ettiler.

Söz konusu etkinliğe yüz yirmi öğrencinin velileriyle birlikte katıldıkları öğrenildi.

tirmanis.jpg 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler