Trabzon'da düğün gecesi kavga

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde önceki akşam yapılan düğün iki tarafın birbirine girmesiyle olaylı bitti. Edinilen bilgiye göre Akçaabatlı olan gelin ve damadın aileleri düğünden bir gün önce yapılan kına gecesinde küçük bir tartışma yaşadı. Görgü tanıklar

Trabzon'da düğün gecesi kavga
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde önceki akşam yapılan düğün iki tarafın birbirine girmesiyle olaylı bitti. Edinilen bilgiye göre Akçaabatlı olan gelin ve damadın aileleri düğünden bir gün önce yapılan kına gecesinde küçük bir tartışma yaşadı. Görgü tanıkları, kına gecesinde her iki tarafın da ayrı ayrı halka oluşturarak oynamaya başladı. Bu sırada erkek tarafının kendi arasında oluşturduğu halkanın dışında ayrı bir halka oluşturarak oynayan kız tarafından birkaç kişi erkek tarafını uyararak, “İçeride ayrı bir halka oluşturmayın, birlikte halka yapıp oynayalım” dedi. Bu sözlere alınan erkek tarafı ise hiçbir şey söylemeden kına gecesinde kendi başlarına eğlenerek oradan ayrıldı. 
 
Ertesi günü düğünün yapıldığı Remzi Düğün Salonu’na gelen her iki taraf arasında da sessiz bir gerginlik yaşandı. Düğünün ortalarına doğru da başta gelinin erkek kardeşi olmak üzere erkek tarafından birkaç kişinin tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Kadınların da kavgaya karışması olayı daha da büyüttü. Çok sayıda yaralının olduğu ifade edilen kavganın olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası sona erdirildiği öğrenildi. Düğünde yaralanan bazı kişilerin ise çeşitli hastanelere giderek ayakta tedavi edildikleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler