Trabzonda dövme sergisi müjdesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Resim Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim gören aynı zamanda da dövme yapan Vural Ekmekçi, Trabzon’da ve belki de Türkiye’de ilk kez yaptığı dövmeleri mankenler üzerinde sergileyecek.Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde yapılac

Trabzonda dövme sergisi müjdesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Resim Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim gören aynı zamanda da dövme yapan Vural Ekmekçi, Trabzon’da ve belki de Türkiye’de ilk kez yaptığı dövmeleri mankenler üzerinde sergileyecek.

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak olan sergide neon akrilik ve yağlı boya tablolarını da sergileyecek olan Ekmekçi’nin özellikle mankenleri üzerinde dövmelerini sergilemesi ise bir ilk olacak. Trabzon”daki bu ilke imza atacak olan Ekmekçi “Bu konuda özellikle Trabzon halkının da büyük bir ilgisini göreceğime inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel