Trabzon'da dostluk maçı!

Çanakkale'ye gelen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Bölge Trafik karşısındaki Emniyet Müdürlüğü'ne ait halı sahada yapılan futbol maçı dostluk havasında geçti. ÇTSO futbol takımı, sahaya Raif

Trabzon'da dostluk maçı!

Çanakkale'ye gelen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Bölge Trafik karşısındaki Emniyet Müdürlüğü'ne ait halı sahada yapılan futbol maçı dostluk havasında geçti. ÇTSO futbol takımı, sahaya Raif Aktur kaptanlığında Onur Ekşi, Celal Karakaş, Can Aldoğan, Oğuz Üzen, Erdinç Çakır ilk altısı ve Bülent Uygur, Turgay Kılıç, Alp Öztürk ve Kemal Güneşhan'dan oluşan yedeklerle çıktı. İlk yarı Raik Aktur, Can Aldoğan, Erdinç Çakır ve Bülent Uygur'un
golleriyle ÇTSO'nun 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Turgay Kılıç'ın 2, Kemal Güneşhan ve Bülent Uygur'un attığı dört golle maç ÇTSO'nun 8-5'lik galibiyetiyle bitti. 
İki oda arasındaki dostluk maçını Çanakkale Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu ve Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman ile ÇTSO Başkan Yardımcısı Erdal Akarsu ve Meclis Üyesi Ahmet Demir ile birlikte seyretti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler